joi, ianuarie 22

de sezon

Facultatea in care se tin cursuri si pe 1 octombrie, in care in ultima zi inainte de sesiune se dau teste. Cea in care, daca asistentul nu a terminat materia, te poate chema in vacanta la seminar. Sau deadlineuri la proiecte in vacanta de Craciun. In care se striga prezenta unei serii intregi la curs. Facultatea care chiar a recuperat summitul Nato. Al carui orar face uz de linii orizontale, verticale si oblice si pune dificultate tuturor bobocilor. Facultatea in care nu te plictisesti fiindca oricand ai ceva de facut.
Ea e facultatea mea si mi-s mandru de ea :>

7 comentarii:

Anonim spunea...

Suna a anunt propagandist ;))

Anonim spunea...

Dar șî facultatea în care faci mereu (aproape) tot ce-ți palce și-n care o bună distribuire a timpului și o implicare îți aduce multe beneficii. :P

mihneasimian spunea...

@S.: Nu suna chiar de moarte.
@pilgrimgray: Nevertheless :D

Anonim spunea...

Facultatea in care exista geamuri pe care te poti uita fix deasupra wc-urilor... [for real]

mihneasimian spunea...

:D
A inceput sa semene cu un joc gen "ce incape in geamantan".

D-ra Ralu spunea...

exista in ase o profa. de mate. care n-a terminat materia. drept pentru care face cursuri in sesiune. cu doua zile inainte de examenul. la mate.
si cand o fi mai rau, asa sa fie.

mihneasimian spunea...

Mate se face doar in anul 1 din fericire(?). La noi cursurile tin trei ore, nu-i asa mare pericolul sa nu termini materia, mai ales daca ai skill la scris si sters tabla repede :D . Din cate stiu ase-ul e cam scurt la zile de invatat in sesiune, asa ca inteleg "fericirea" cu dna profesoara.