joi, ianuarie 31

women

Cred ca in industria webhostingului ar trebui taxati clientii in functie de continut. Da, asa cum tigarile, alcoolul si benzina au preturi mari, asa sa aibe si siturile cu bancuri, cu clipuri video, de dating, porno si sa fie scutite de preturi mari cele culturale, educationale. Imbunatatim calitatea mediului informatic, avem incredere mai mare in educatia tinerei generatii si scoatem mai multi bani de la cine trebuie.

Nu sunt misogin sau adeptul curentului, dar am avut 'bucuria' sa fiu asignat unei femei la o solicitare tehnica privind un domeniu. Am completat frumos formularul de contact - nu am mai trecut in body despre ce domeniu era vorba ca aveau un camp separat pt asta. Dar ma trezesc cu:
"Buna ziua,
Despre ce domeniu este vorba?"
D'oh, oare cate domenii am la voi?! Si daca spun unul la intamplare, voi ma credeti? Sunt oricum bucuros ca mi-a raspuns cineva dupa o zi de asteptare. Ma scuz ca nu i-am spus in mesaj, ii prezint si motivul, si ii spun despre ce domeniu e vorba. E prompta, modifica.. doar ca.. le pune pe dos :| Dns2 la primary, dns1 la secondary. Ii multumesc si ii cer sa inverseze daca mai poate.. si raspunde sec:
"
Dns au fost introduse in ordinea buna: primary ns1, secondry ns2."
Ordinea buna? De cand scrie whoisul dnsurile pe dos? Deocamdata vad ca merge, desi cand imi intra pe ala vechi, cand pe ala nou. Probabil trebuie sa treaca cele 12 ore sfinte in care se propaga. Macar a fost ultimul contact cu romanii in materie de webhost. Domnisoara a fost draguta incat sa imi dea neconditionat EPPul ca sa schimb regitrantul. Si daca citeste asta, astept multumiri pe email pentru ca i-am ascuns identitatea.

Niciun comentariu: